Home » Blacklight

Blacklight

Blacklight huren, ultraviolet lampen verhuur (UV-licht)

Met blacklight huren haal je dat paarskleurige licht in huis. Het UV licht dat witte voorwerpen in het donker laat “shinen”. En ook neon kleurige objecten lijken onder invloed van blacklights zelf licht te geven!

Blacklight is bekend uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Maar nu helemaal terug als special effect op feestjes (thema’s als Halloween, kinderpartijtje) en evenementen. Geen wonder, het is ook een bijzonder fenomeen waarmee verrassende effecten te creëren zijn!

Soorten Blacklight:

  • Blacklight Bar
  • Blacklight CombiBar
  • Blacklight Floodlight


Verschillende uitvoeringen UV verlichting, Bars met UV bieden vele mogelijkheden.

Reserveer Blacklights>>

UV Cannon in lichmast
American DJ UV COB Cannon in lichtmast te huur

“Let’s glow in the dark!”

Blacklight Bar:

De blacklight bar is ’n langwerpige armatuur met UV leds. Deze balk bevat meestal rechthoekinge UV diodes, een aantal op rij bij elkaar.

Blacklights worden vaak als ondersteunende verlichting gebruikt, daarom hebben wij voorlopig gekozen voor blacklight CombiBars.

Blacklight CombiBar:

Deze bar (staaf) met 9 blacklight LEDs geeft gelijkmatig ultraviolet licht. Met deze blacklight huur je overigens veel meer verlichting. Het betreft namelijk een lichtset met naast UV licht ook en 9 RGBW lichtdiodes. Samen vormen zij een compacte leuke lichtshow.

CombiBar bevat; 9 stuks UV LED’s van 3 Watt (27 Watt), naast 9 stuks RGBW LED’s van 6 Watt (54 Watt). Het totale LED lichtvermogen komt hiermee op 81 Watt per unit.

De combi heeft vele standen en is via DMX aan te sturen, maar is ook standalone programmeerbaar of koppelbaar als master/slave. En kan zelfs zelfstandig op het ritme van geluid sturen!

TIP; zorg bij geluidssturing wel voor stevig volume!

Met 1 unit kun je een kleine woonkamer van lichtshow voorzien. Twee units geven genoeg licht voor grote woonkamers of klein zaaltje. leuke aanvulling op thema’s en partyboxen!

Blacklight op statief huren? Kijk dan onder T-Bars>>

Blacklight Floodlight:

UV Floodlights lichtmast huren
UV Floodlights in Lichtmast

De floodlicht is een krachtige lamp die breed licht uitstraalt. Hiermee zijn grote oppervlaktes te verlichten en is over grote afstand effectief.

Deze Floodlight met 36 high output UV LEDs geeft gebundeld ultraviolet licht. Zo’n sterke blacklight met geforceerde koeling is voor een woonkamer misschien wat veel van ’t goede. Deze blacklight huur je voor zalen, kantines, schoolfeest, sportzalen en NEON Evenementen>>

Deze UV-Floodlight bevat; 36 stuks UV LEDs van 3 Watt (high output), wat het UV LED vermogen op totaal 108 Watt per unit brengt… Dit is een sterke bundel ultraviolet licht! (geschikt voor binnen). Richt hem eens buiten op de UV-zeepbellen uit een Bellenblaasmachine>>

De UV Breedstraler kent vele standen als Looplicht, Patronen, Fader en UV Stroboscoop. Units zijn via DMX aanstuurbaar, maar is ook standalone bedienbaar (knoppen en display op unit) of koppelbaar als master/slave. En kan op het ritme van geluid een UV lichtshow geven!

TIP; Licht te vel voor je toepassing? Deze floodlight is op het toestel en DMX dimbaar (traploos in 4 zonens).

Blacklight op statief huren? Combineer eenvoudig met een bijpassend lichtstatief.

Onze UV Floodlights zijn zeer krachtig, een enkele lamp kan een kleine feestzaal van UV licht voorzien. In een grote zaalis kom je met 2 Floodlights al een heel eind. En met enkele sets zijn speelvelden in een sporthal te verlichten! Lees hier alles over NEON Sport>>

Prijs Blacklight Huren: (incl. 21% BTW)

Blacklight hurenHuurprijs
Blacklight Barpoa
Blacklight CombiBar, totaal 27 Watt UV LEDs17,50
ADJ UV COB Cannon, 100 Watt LED blacklight35,00
Blacklight Floodlight, totaal 108 Watt UV LEDs29,00
DMX kabel (10 meter, 3 pins, man-vrouw)3,50
Lichtstatief (keuze uit divere soorten en maten)poa
Huurprijs per dag, zie kortingstabel bij langere huurperiodes >>

Graag huur ik Blacklights>>

Werkwijze: (kort)

– U kiest gewenste producten
– Wij checken beschikbaarheid
– Wij zenden offerte (kort geldig)
– U geeft akkoord op offerte
– Wij sturen factuur (incl. borg)
– Samen lever/afhaal afstemmen
– Tijdig voldaan gaat huur door

Werkwijze Volledig>>

Vraag en antwoord: (FAQ)

Onze offerte heeft een beperkte geldigheid. Gedurende deze periode zijn de producten voor jouw persoonlijk gereserveerd. Indien er voor opdrachtverstrekking een ander dit dezelfde periode aanvraagt, informeren wij eerst of jij hiervan gebruik wenst te maken.
Zo weet jij altijd waar je aan toe bent!

FAQ Volledig>>

Kortingstabel:

1 Dag: 1x verhuur prijs
2 Dagen: -25% (1,5 x huurprijs)
3 Dagen: -33% (2 x huurprijs)
4 Dagen: -40% (2,4 x huurprijs)
5 Dagen: -44% (2,8 x huurprijs)
6 Dagen: -50% (3 x huurprijs)
7 Dagen: -54% (3,2 x huurprijs)
8 Dagen: -57% (3,4 x huurprijs)
9 Dagen: -58% (3,8 x huurprijs)
Langer: Prijs op Aanvraag>>

Denk bij blacklights huren ook aan voedingskabels en verdeeldozen. Dit vind je allemaal onder Kabels>>

UV licht bellenblaasmachine
Blacklight icm bellenblaas (klein) met UV vloeistof
Blacklight verlichting
Blacklight Bars geven “spannend” UV-licht

Ben overtuigd, Reserveer Blacklights>>

Praktische info bij Blacklight Verhuur:

  • Het assortiment UV verlichting kan groeien, vraag gerust bij specifieke wensen.
  • Let op wanneer je een losse unit huurt hoe deze te gebruiken. Een Statief (of Truss) voor gerichte montage kan uitkomst bieden.
  • Bij units met geforceerde koeling is het draaien van fan(s) hoorbaar. Noodzakelijk om de sterke high output UV LEDs te koelen.
  • Nieuwe klanten betalen huurprijs vooraf, met KvK/ID check (+ n.t.b. borgsom per bestelling), betaling via logische bankrekening.

Verhuur in heel Nederland (afhaal in Wierden), met bezorging in regio Twente en omgeving; Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Rijssen, Deventer, Hardenberg en Zwolle. Maak je Blacklight Huur compleet met GeluidParty InrichtingKijkersVerlichting en Meer!

“Blacklights te huur voor Feest, Sport & Evenement”