Home » Stroom

Stroom

Stroom huren voor elektriciteitsbehoefte!

Zonder stroom staat alles stil! Stroom huren wanneer er onvoldoende elektriciteit voorhanden is. Of voor als er zelfs helemaal geen stroom aanwezig is. Voor elke situatie een passende stroomvoorziening huren. Off-grid oplossingen!

Stroom huren:

  • Generatoren
  • Powerstations (accu oplossingen)
  • Container Accu
  • Stroomkabels

Stroom huren kan voor vele toepassingen. Denk aan stroomvoorziening thuis, op het werk of noodstroomvoorziening. Tijdens een verbouwing of voor het besproeien van moestuin. En in tent, caravan of camper tijdens vakanties. Of in bootje op het water en aan kade of jachthaven.

Maar denk ook grote energiesystemen huren voor evenementen, terreinverlichting, markten, tijdelijke verblijven en bouwplaatsen. Hiervoor zijn goede stroomvoorzieningen te huur. Een combinatie van generator en stroomopslag met accu’s is doorgaans voordelig in gebruik.

Generatoren:

Met een generator stroom opwekken voor direct gebruik is al jaren een prima manier. Een generator op diesel (of benzine) is bedrijfszeker en levert veel vermogen. Deze generatoren zijn te huur in de formaten die je nodig hebt. Bekijk het Aanbod Generatoren>>

Powerstation:

Het powerstation is een moderne manier van stroomvoorziening. Krachtige accu’s voorziet direct in energiebehoefte. Deze komt vol op locatie aan en kan bijgeladen worden. Middels generatoren maar dikwijls ook “emissie loos” op zonnestroom.

Bewonder huurfloot Powerstations>>

Container accu:

Een container accu huur je wanneer een power station niet toereikend is. Op locaties die veel energie verbruiken en van tijdelijke aard zijnde. De containers zijn er in verschillende afmetingen en indien nodig aaneen te koppelen. Ontdek het aanbod Container Accu’s>>

Stroomkabels:

Voor welk type stroomvoorziening je ook maar gaat, stroomkabels zijn altijd nodig. Afgestemd qua type, lengte, dikte en mantel. Met de nodige hulpmiddelen als verdelers, bruggen en drempels. Ga snel naar het verhuurassortiment Stroomkabels>>

Dit is een overzicht van ons assortiment stroom te huur. Producten zonder klikbare link worden binnenkort op de site geplaats. Heb je deze stroomoplossingen nodig, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden via het Contactformulier>>

Stroom huren Twente brengt alleen spanning daar waar het gewest is. Dus voor thuis, tent, zaak, kantoor en evenementen voorzien wij graag van prik. Bij regelmatig huren van stroominstallaties zijn aantrekkelijke projectprijzen en jaarafspraken mogelijk.

Afhalen & retourneren of laten bezorgen (incl. opbouwen en aansluiten mogelijk):
Verhuur door heel Nederland, afhalen in Wierden nabij Almelo in centraal Twente. En na huurperiode hier zelf weer retourneren.
Bezorgen mogelijk rondom Wierden; Almelo, Hengelo, Rijssen, Enter, Aadorp, Vriezenveen, Twenterand Hardenberg en omstreken binnen regio.

“Stroom zet alles in beweging”

Licht | Geluid | Beeld | Special FX | Presentatie | Inrichting | Contact