Home » Statief

Statief

Statief huren voor foto, Video, Geluid of Licht?

Onze statief verhuur floot bestaat uit statieven voor fotoapparatuur, videocamera’s en meer!

Fotostatief:

“Bent u op zoek naar professionele fotostatieven voor uw volgende fotoshoot, workshop of evenement? Bij ons AV verhuurbedrijf hebben we een uitgebreid aanbod van kwalitatief hoogwaardige fotostatieven voor zowel professioneel als amateurgebruik. Onze fotostatieven zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verstellen en geschikt voor zowel binnen- als buitenfotografie. Er is keuze uit enkele vloerstatieven en een tafelstatief model.

Of u nu op zoek bent naar een compact statief voor op reis of een stevig statief voor zware camera’s, wij hebben het perfecte fotostatief voor u in ons verhuuraanbod. Bovendien bieden we ook verschillende accessoires aan, zoals statiefkoppen, snelkoppelingen en meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons verhuur aanbod van fotostatieven of bekijk onze website voor het complete overzicht van alle beschikbare statieven. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste statief voor uw specifieke behoeften.

Boek nu online en geniet van professionele kwaliteit in grote aantallen tegen betaalbare prijzen.”

Videostatief:

“Bent u op zoek naar professionele videostatieven voor uw volgende filmopnames? Bij ons verhuurbedrijf hebben we een ruim aanbod van hoogwaardige videostatieven voor zowel amateur als professioneel gebruik. Onze vloerstatieven zijn licht van gewicht, gemakkelijk te verstellen en geschikt voor zowel gebruik binnen als buitenopnames.

Of u nu een light statief nodig heeft voor op reis of een stevig studiostatief voor zware camera’s, wij hebben het juiste videostatief voor u in ons verhuuraanbod. Bovendien bieden we ook een assortiment aan accessoires, zoals statiefkoppen, koppelplaten, oliekoppen en meer.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons verhuur aanbod van videostatieven of bekijk onze website voor het complete overzicht van alle beschikbare statieven. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van het juiste statief voor uw specifieke behoeften.

Reserveer nu online en profiteer van professionele kwaliteit tegen een betaalbare prijs.”

Kijker statief:

Onze hoogwaardige statieven zijn ook geschikt voor optieken als verrekijkers, telescopen op statief. Let er hierbij op dat er als koppeling vaak een passende adapter nodig is. Om u volledig te ontzorgen verhuren wij tevens complete sets van statief inclusief kijker en passende adapter.

Kijk hiervoor op onze website Verrekijker op Statief en Telescoop op Statief

Speakerstatief:

Een statiefset voor speakers in praktische tas. Zet het tatief uit en plaats de tops erop, het feest kan beginnen. Stabiel boxstatief waarop PA Sets en Partyboxen geplaatst kunnen worden (tot 30 kg met 35mm aansuiting).

Lichtstatief:

Een lichtstatief huren met T-Bar groot en klein of zonder. Geschikt voor het monteren van vele fixures of slechts 1 of 2 lampen. Voor elke oplossing wel een passend lichtstatief te huur in variabele hooogte. Grote hoeveelheid lichtstatieven nodig? Vraag naar onze mogelijheden en wordt verrassend vaak geholpen.

Wind-Up Statief:

Dit praktosche statief biedt vele mogelijkheden. Te gebruken als spaekerstatief, lichtmast, truss ondersteuning en meer. Met een maximale hoogte van 3,80 m1 en belastbaar tot 80 kg breed inzetbaar.

Nivellering Statief; (tbv Taluut of Trap)

Een statief dat op vrijwel ieder schuin vlak zuiver verticaal te zetten is? Je hebt het pas nodig wanneer je er tegaan loopt… Tot nu, want jij weet dat wij de oplossing hebbeen; het “Nivellering Statief”. Compenseer grote oneffenheden, schuine vloeren, scheve oppervlakken, daten en hoeken, treden en trappen. Een vloerstatief met variabel uitschuifbre poot(en). Voor elke situatie en ondergond wel een oplossing die staat!

Spiegelbol Statief:

Een spiegelbol statief huren is mogelijk met en zonder spiegelbol of verlichting. Van klein model met draaimotor tot groot professioneel spiegelbol statief met motor DMX bestuurbaar (draairichting, snelheid, aan en uit). Compleete vloertatief set en optioneel inclusief pinspot LED lamp.

Statief meetapparatuur:

Tot slot verhuren wij statieven voor meetapparatuur, denk aan thermometers, decibelmeters en warmtebeeldcamera’s. Monteer deze gevoelige apparaten op een degelijk statief voor het beste meetresultaat.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over ons verhuur aanbod van statieven voor meetapparatuur. Tevens verhuren wij complete sets van meetapparaat op statief!

Alle statieven van toonaangevende merken als Manfrotto zijn in grote aantallen te huur voor uw shoots, cursussen, schoolklas, bedrijf, workshops en evenementen. Bij regelmatig huren zijn aantrekkelijke jaarafspraken mogelijk.

Statief Dolly

Met een dolly maak je van (bijna) ieder vloerstatief een verrijdbaar statief. Rollend op wieltjes maar toch stabiel beelden schieten. Rij mee met een bewegend voorwerp of draai soepel om een object heen. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een creatief met dolly statief!

Dolly huren in grote heoeveelheid of enkel exemplaar geen punt. Ook dolly met bijpassend statief te huur.

Diversen

Stroom nodig voor apparatuur bij off-grid productie? Vindt uitkomst in Powerstation>> (poa)

Afhalen & retourneren of laten bezorgen:

Verhuur door heel Nederland, afhalen in Wierden nabij Almelo in centraal Twente. En na huurperiode hier zelf weer retourneren.
Wij bezorgen ook graag in Zwolle, Deventer, Goor, Hardenberg, Oldenzaal, Hengelo, Enschede en alle omliggende plaatsen in de regio.

Statief huren Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en regio Utrecht verhuur kan via onze bezorgdienst (of pakketverzending).

“Een statief huren is duurzaam en verantwoord”