Home » Special FX

Special FX

Special FX huren voor Feest, Tent & Event?

Voor elk evenement de meest verrassende Special Effects te huur Twente!

Professionele Special FX huren voor evenementen waarover nagepraat wordt. Verras bezoekers en boei je publiek met special effects. Geschikt voor grote festivals, nationale feestdagen, inteme podia, gezellig dorpsfeest, opvallende beursstand, frisse dance events tot leuke animatie…

Special FX Huren:

  • Bellenblaasmachines
  • Rookmachines (vele soorten)
  • Schuimkanonnen
  • Sneeuwmachines
  • Shooters & Guns (confetti & streamers)
  • Personality (persoonlijke items)
  • Windmachines
  • Lichteffecten

Professionele Special FX huren verhoogt beleving, feestvreugd, omzet en overtreft alle verwachtingen (+ ticketverkoop). Vind hier voor jouw situatie de beste special effects te huur. Iets met zeepbellen, rook, confettie, streamers, speciale verlichting, aankleding en vonken of vuur?

Alle Special FX’s zijn te combineren voor een onvergetelijke happening! #SpecialFX

“Trekt extra publiek aan en verrast aanwezigen!”

Bellenblaasmachines:

Bellenblaasmachiners zijn er in vele soorten en maten. Van klein tot groot en EXTREEM, waarbij deze laatste je stoutste verwachtingen waarschijnlijk overtreft! Complete sets eventueel inclusief (UV) bellenblaasvloeistof en bellen met rookeffect. Bellenblaas effect voor alle feestjes, evenementen tot aan bellenblazer op grote festivals aan toe!

Bekijk Special FX Bellenblaasmachines>>

Rookmachines:

Een rookmachine huur je voor verschillende doeleinden. Bij feesten en evenementen verstrekt rook facer alle aanwezige verlichting. Bij de openingsdans of een live optreden voor de vorming van een deken van laaghangende rook. En machine die middels rookpluimen het publiek opzwepen… Voeg hieraan verlichting toe en bedenk hoe het effect eruit knalt!

Een rookmachine kan ook praktisch ingezet worden voor serieuze zaken. Bijvoorbeld voor simulatie brandoeffeningen.

Ontdek alle Rookmachine Effecten>>

Schuimkanonnen:

Ooit in je leven een schuimpary meegemaakt? Zeker weten dat jij je die nog herrinneren kunt! Waarschijnlijk kwam er een overvloed van schuim uit een schuimkannon de dansvloer of evenemententerrein op. Een stroom aan nuieuw schuim waar geen einde aan leek te komen. Dit schuim effect moet je ooit in je leven meegemaakt hebben. Een schuimparty nog eens meemaken of aan je (klein)kinderen overdragen?

Ontdek groot Schuimkanon Effect>>

Sneeuwmachines:

Een sneeuwmachine bootst het effect van vallende sneeuw na. Perfect voor kerstmarkten, tv-opnames, theater/toneel en apres-ski feestjes. Goede sneeumachines bootsen natuurlijke sneuwval goed na.

Bekijk het ijzige Sneeuwmachine Effect>>

Shooters & Guns:

Nog zo’n special effect dat blijvend indruk maakt; Shooters en Guns voor het verschieten van confetti en streams in grote hoeveelheid. Ook het afvuren van merchandise het publiek in behoort tot de mogelijkheden (knuffels en t-shirts). Huur een drie dubbel loops geweer voor confettie schieten en slinger streamers afvuren!

Bekijk het aanbod Shooters & Guns Effecten>>

Windmachines:

Een windmachine wordt zowel in filmproducties, fotoshoots als “on stage” gebruikt. Om de lange haren van een zangeres of fotomodel in de wind te laten wapperen. Of een combinatie van weersinvloeden na te bootsen. Ook is het ter ondersteuning van andere special effects inzetbaar…

Bekijk het aanbod Windmachine Effect>>

Personality:

Dit betreft een uniek door onszelf bedacht effect dat exclusief te huur is. Het betreft persoonlijke aankleding om een act kracht bij te zetten. Gewoon om op te vallen, een typetje neer te zeten of een beetje te schockeren. Alles voor het verrassingseffect! Er is (nog) geen naam voor, dus kijk op de pagina wat het precies is…

Ontdek Personality Effects>>

Lichteffecten:

Ook met bijzondere lichteffecten creëer je indrukwekkend Special FX. Kijk onder licht maar eens bij Laser, Blacklights (UV-verlichting), Spiegelbollen, Projecties, Washers, PAR’s en T-bars! Of vraag ons maatwerk oplossingen voor Lichteffecten en Meer!

Bekijk alle Lichteffecten>>

“FX voor Meeslepend Verbluffend Vermaak!”

Special FX Concepten:

Wij bieden compleet verzorgde beleving met Special Effects! Zoals een Apres-Ski Party, Schuimparty, Bellenparty’s, Neon Sports en Meer! Maar ondersteunen ook serieuze zaken als Brandoeffeningen

In onze belevingsparty’s combineren we diverse effecten tot een nieuw geheel! Soms spannend, inspirerend en educatief maar altijd vermakelijk en onvergetelijk!

Naast evenementen ondersteunen wij graag Recreatieteams, Bedrijven met open dagen, Winkels met openingen, Evenementenbureaus en Wedding Planners!

Wij maken Special FX huren voor iedereen bereikbaar. Event professionals huren graag en net zo gemakkelijk verhuren wij special effects aan particulieren. Denk aan bruiloften, verjaarspartij, jubileum of geboorte. Voor alles is er wel een origineel passend special effect te huur!

“Special FX huren geeft internet exposure op Socials”

Capaciteit:
Wij leveren special effects voor vrijwel elke evenement grootte. Wij het juiste adres voor kleine (kinder) feestjes en gaan ook grote producties niet uit de weg. En doen alles hier tussenin. Daag ons gerust uit voor evenementen met bezoekersaantallen van 10.000-den van Special Effects te voorzien!

TIP; Vraag Vrijblijvend Advies>>

Afhalen & retourneren of laten bezorgen (incl. opbouwen mogelijk):
Verhuur door heel Nederland, afhalen in Wierden nabij Almelo in centraal Twente. En na huurperiode hier zelf weer retourneren.
Bezorgen mogelijk rondom Wierden; Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Hardenberg, Ommen, Zwolle, Deventer en alle omliggende plaatsen in regio Overijssel. Grote projecten verzorgen wij door heel Nederland & België & Duitsland.

Bellenblaasmachines | Rookmachines | Schuimkanonnen | Sneeuwmachines | Shooters & Guns | Personality | Lichteffecten | FX Concepten

“Verras je publiek met Special Effects!”

Licht | Geluid | Beeld | Special FX | Presentatie | Inrichting | Contact