Home » Geluid

Geluid

Perfect geluid huren voor feesten en evenementen?

Voor elke situatie de ideale geluidsinstallatie te huur!

Goed geluid is de basis voor ieder geslaagd evenemeent. Van groot feest, intiem podium, beursstand, dancefeest, bedrijfsuitje, kinderanimatie tot zakelijke presetaties aan toe.

Geluidssystemen:

Een goede geluidsinstallatie huren verhoogt sfeer & beleving. Vind hier voor jouw situatie onze beste installatie voor muziek, spraak, liveoptreden, karaoke en gala of opening!

Of een leuk (kinder)feestje bij jouw thuis of in de tuin! #ZinIn

Geluidsinstallaties (PA):

Geluidsinstallaties zijn er van kleint tot groot. Ons aanbod begint met Plug & Play sets voor kleine en middelgrote ruimtes. En loopt met verloop van tijd op naar installaties voor grote zalen, festivals en evenementen.

Bekijk het aanbod Complete PA Installaties>>

Wij maken goed geluid huren gemakkelijk. Onze DIY audiosystemen zijn plug-en-play te gebruiken, je sluit jouw muziekbron (telefoon, laptop, tablet), mengtafel of live instrument er zo op aan. Power On (eventueel gecombineerd met lichtefecten) en het feest kan beginen!

“Geluid moet je (soms) voelen!”

Geluidsinstallatie PA huren
Geluidsinstallaties PA verhuur
Partyspeakers Set
Partyspekers met lichtshow

Partyboxen:

Een goede partybox is in veel situaties de complete geluidsoplossing. Stevige beats maar ook heldere stemmen en natuurlijk klinkende instrumenten komen tot leven. Sluit microfoons aan (ook draadloos) voor serieuze presentatie of maak samen plezier en zing mee.

Wij bieden JBL Partyboxen met diverse assosoires aan. Deze hebben de JBL Pro Sound bekend van festivals, horeca en danceclubs! Deze actieve speakers hebben ingebouwde versterkers en interne accu (al onze), hierdoor zijn ze zelfs draadloos te gebruiken.

Lees verder voor alles over Partyboxen Huren>>

Professioneel geluid van toonaangevende merken als JBL is te huur voor uw feest, workshop, presentatie, karaoke, bedrijf en evenementen. Bij regelmatig huren van geluidinstallaties zijn aantrekkelijke jaarafspraken mogelijk.

Oproepsystemen:

Er zijn mobiele oproepsystemen voor persoonlijk gebruik tot aan semi permanente opstellingen. Wij richten oms op mobiele tijdelijke oplossingen. Van megafoon tot geluidssysteem ondom evenementen. Ontdek ons complete Aanbod Oproepsystemen>>

Capaciteit:
Onze geluidssystemen zijn en in veschillende soorten en maten. En bovendien koppelbaar en dus uit te bereiden aan jouw gewenste oppervlak, geluidscapaciteit en aantal personen.

Dus geschikt voor zowel kleine setting (van enkele personen) als uit te bereiden en geschikt voor middelgrote groepen (tientalen personen) tot grote evenementen (van honderden mensen of meer).

In huiskamersetting bieden Partyboxen uitkomst, een zaal vraag om een Zwaare geluidsinstallatie en rondom het sportveld in een omroepsysteem ideaal. Wij denken hierin op verzoek graag met je mee, Vraag Vrijbelijvend Advies>>

Geluidsinstallatie huren
Bedieningspaneel PA Speaker
Geluid bedieningspaneel
Bedieningspaneel Partybox

Afhalen & retourneren of laten bezorgen (incl. opbouwen mogelijk):
Verhuur door heel Nederland, afhalen in Wierden nabij Almelo in centraal Twente. En na huurperiode hier zelf weer retourneren.
Bezorgen mogelijk rondom Wierden; Almelo, Hengelo, Rijssen, Enter, Aadorp, Vriezenveen en omliggende plaatsen in onze regio.

Geluid huren Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en regio Utrecht verhuur kan via onze bezorgdienst (of pakketverzending).

Geluidsinstallatie PA | Partybox | Omroepsysteem

“Goed geluid huren versterkt uw boodschap en luistergenot”

Licht | Geluid | Beeld | Special FX | Presentatie | Inrichting | Contact