Home » Inrichting

Inrichting

Inrichting huren, stijlvol en praktisch tegelijk!

Tijdelijke inrichting huren voor event, huisvesting of vastgoed presentatie.

Hiervoor hebben wij een doorlopend wisselend aanbod meubilair samengesteld.

Inrichting te huur:

Klik direct door naar de gewenste productpagina of lees hieronder een krorte omschrijving per inrichting;

Party inrichting

Alle inrichting voor feest en evenementen, denk aan Statafels, Biertafels, witte Trouwstoeltjes (Weddingchairs) en binnenkort nog veel meer. Maar natuurlijk mag ook een Beelscherm, Verlichting en Geluid niet ontbreken.

Scheidingswanden

Met tijdelijke scheidingswanden deel je een grote ruimte op in kleinere secties. Of scherm je een deel van de grote ruimte af. Zo ontstaat er een oppervlakte die geschikt is voor het beoogde doel. Dit kan voor tijdelijk gebruik middels Theaterdoek en Scheidigswanden.

Designmeubels

Vind iconen van inrichting zoals de Vlinderstoel en Rietveldstoel (Rood-Blauw). En ook Design van minder bekende ontwerpers.

Woninginrichting

Omdat niet alles in huis design hoeft te zijn, hebben we ook meer gangbare meubels. Vind voor tijdelijk gebruik Tafels, Stoelen, Fauteuils en Zitbanken. Voor een reclame, decor of huisverting exparts, wij helpen graag!

Ook over Huishoudelijke Apparatuur en Tijdelijk Sanitair en Mobiele Keukens wordt nagedacht…

Zakelijke inrichting

Ook zakelijk heb je soms extra inrichting nodig. Werkplekken voor tijdelijk personeel, bouwplaatsinrichting, noodgebouwen of voor opvang van extra werkdruk. Wij willen er zijn voor Kantoor, Werkplaats en Magazijn. Naast Horeca inrichting ook met Benodigdheden en Gereedschap.

“Huren is Duurzaam”

Dit is een overzicht van ons brede aanbod inrichting te huur. Producten zonder klikbare link worden binnenkort op de site geplaats. Heb je deze inrichting eerder nodig, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden via het Contactformulier>>

Inrichting huren Twente brengt sfeert, beleving en efficiëntie in iedere situatie. Dus voor thuis, kantoor, filmset, werkplaats, beursstand of feest en evenement. Bij regelmatig of langdurig huren van inrichting zijn aantrekkelijke prijsafspraken mogelijk.

Terug naar Home>>

Afhalen & retourneren of laten bezorgen (incl. inrichten mogelijk):
Verhuur door heel Nederland, afhalen in Wierden nabij Almelo in centraal Twente. En na huurperiode hier zelf weer retourneren.
Servicegebied is Wierden; Almelo, Hengelo, Enschede, Hardenberg, Rijssen, Enter, Aadorp, Vriezenveen en omliggende plaatsen in onze regio.

Ook voor elders uit Nederland mag u altijd naar onze inrichting oplossingen vragen!

“Inrichting huren voor tijdelijk gebruik”

Licht | Geluid | Beeld | Special FX | Presentatie | Inrichting | Contact